Légiósok: Megyeri sorsa a Chelsea-n is múlik?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.13. 12:12
A Nemzeti Sport Online Görögországból származó információi szerint események sorozatától függhet Megyeri Balázs sorsa. Elképzelhető, hogy az Olympiakoszban kispadra szoruló magyar kapus távozik a pireuszi együttestől, de az sem zárható ki, hogy marad, és újra játéklehetőséghez jut.

Mint ismert, Roberto kölcsönbe érkezett az Atlético Madridtól az Olympiakoszhoz, és a jelenlegi szezonban két kupamérkőzés kivételével minden meccsen ő védett, kispadra szorítva Megyeri Balázst. Ráadásul nem is rosszul tette, hiszen például a bajnokságban 19 mérkőzésen mindössze hatszor kapitulált, így nem csoda, hogy spanyol klubjánál is felfigyeltek teljesítményére.

Ugyanakkor az Atlético Madrid első számú kapusa, Thibaut Courtois is kölcsönben van a „matracosoknál” a Chelsea-től. Ha José Mourinho úgy dönt, a szezon végén visszahívja a belga válogatott kapuvédőt, úgy az Atlético visszarendeli Robertót a görögöktől.

Információink szerint ugyanakkor még ez sem jelentene garanciát Megyeri játékára, ugyanis az Olympiakosz kiszemelte a Steaua Bucuresti román válogatott kapusát, Ciprian Tatarusanut. Ha ő érkezik (erre jó esély mutatkozik), úgy görögországi forrásaink szerint a magyar kapuvédő távozhat, még kölcsönbe is.

Ha Jiménez távozik és Tatarusanu marad Bukarestben, úgy Megyeri ismét rendszeres játéklehetőséghez juthat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik