Légiósok: legalább 20 millió eurót kér Szalaiért a Fener – sajtóhír

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.06.25. 11:02
null
Még idén nyáron klubot vált Szalai Attila? (Fotó: Szabó Miklós)
A török Fanatik értesülése szerint a Fenerbahce legalább 20 millió eurót kér attól a klubtól nyáron, amely szeretné szerződtetni a magyar válogatot 23 éves kiválóságát, Szalai Attilát. Az eddigi érdeklődők közé angol sajtóhírek szerint ráadásul már a Premier League-ben szereplő Aston Villa is csatlakozott.

Szalai Attila idén januárban szerződött Ciprusról Törökországba a Fenerbahcéhez, s fél idény alatt a török élvonal egyik legjobbja lett a posztján. Korábban beszámoltunk már róla, hogy sajtóhírek szerint a topligás klubok közül a Leicester City, a Sevilla, az Atlético Madrid és az Atalanta is komolyan érdeklődik iránta, a Birmingham Mail értesülései szerint pedig a remek Eb-szereplést követően az Aston Villa is szerződtetné.

A török Fanatik is arról ír, hogya kontinenstorna csoportkörét követően még több klub jelentkezhet be Szalaiért, hiszen a világ legjobb támadói elleni is bizonyította klasszisát.

A lap úgy tudja, a Fenerbahce csak abban az esetben válna meg tőle már ezen a nyáron, ha legalább 20 millió eurót kap érte, ám ebből több is lehet, amennyiben az érdeklődő klubok licitálni kezdenek.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik