Légiósok: Laczkó játszani szeretne, akár itthon is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.17. 15:47
A Padova magyar válogatott légiósa, Laczkó Zsolt a Nemzeti Sport hétfői számában beszélt arról, hogy teljesen váratlanul vált létszámfölöttivé az olasz másodosztályú csapatban. A védőként és középpályásként is bevethető futballista menedzsere már a lehetséges megoldásról beszélt az NSO-nak.

„Semmilyen előjele nem volt annak, hogy Laczkó Zsolttal nem számolnának a Padovánál, hiszen eddig a szezonban rendszeres játéklehetőséget kapott. Ezért az átigazolási időszakban nem is erőltettük a klubváltást. Ezek után februárban közölték a játékossal, hogy kikerült a keretből, meglepő volt, nem számítottunk rá” – vázolta a helyzetet a Nemzeti Sport Online-nak Laczkó menedzsere, Filipovics Vladan.

„Már dolgozom a megoldáson, de nem könnyű a helyzet, hiszen a legtöbb piac már bezárt. Ráadásul a klubnál abban bíznak, hogy lesz jelentkező Laczkóért, aki fizetne is érte, ezért nem akarják ingyen elengedni. Számára azonban most az lenne a legfontosabb, hogy játsszon, akár itthon, akár külföldön, hiszen visszakerült a válogatott keretbe is, de csak akkor őrizheti meg a helyét, ha játékban van. Itthon pénteken zárul a piac, utána már csak Oroszország és Ukrajna jöhet leginkább szóba, de február végén ezekben az országokban is zárul az átigazolási időszak. Konkrét ajánlat még nincs, de sürget minket az idő, mielőbb megoldást kell találnunk” – tette hozzá a játékosügynök.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik