Légiósok: közel az egyezség, német csapat vinné Gulácsit?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.29. 15:54
Sajtóhírek szerint az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Red Bull Salzburg kapusa, Gulácsi Péter a német másodosztályba szerződhet a nyáron.

Mint arról beszámoltunk, a Salzburggal bajnoki címet ünneplő Gulácsinak Németországból és Angliából is akad kérője, konkrét csapatneveket azonban eddig nem lehetett hallani.Gulácsinak Németországból és Angliából is akad kérője, konkrét csapatneveket azonban eddig nem lehetett hallani.

A Salzburger Nachrichten beszámolója szerint a német másodosztályban a 2014–2015-ös idényt a tabella ötödik helyén záró, Kalmár Zsoltot is foglalkoztató RB Leipzig a legkomolyabb érdeklődő Gulácsi iránt.

A szintén a Red Bull által birtokolt, Bundesligába vágyó lipcsei együttes könnyen lehet, hogy már az átigazolási időszak legelején lecsap a magyar kapusra. Az osztrák lap szerint nagyon közel az egyezség, a Salzburg vezetősége és edzői stábja már csupán azon gondolkodik, hogy Alexander Walke vagy a nyáron érkező Cican Stankovic kerüljön a kezdőcsapatba.

Gulácsi a 2014–2015-ös idényben összesen 49 tétmeccsen lépett pályára a salzburgiak mezében, piaci értékét a transfermarkt.de 1.75 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik