Légiósok: Korhut Ciprus helyett Belgiumban köthet ki – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.27. 12:04
Izraeli sajtóhírek szerint Korhut Mihály, a Hapoel Beer-Seva magyar válogatott védője iránt a belga élvonalból érdeklődnek.

Noha a ciprusi Anorthoszisz korábban hivatalosan is bejelentette a 29 éves Korhut Mihály szerződtetését, a kerkida.net néhány napja arról írt, hogy a védő nem utazott el Ciprusra, hogy véglegesítse a megállapodást – Korhut Mihály állítólag személyes okokra hivatkozva néhány nap gondolkodási időt kért.hivatalosan is bejelentette a 29 éves Korhut Mihály szerződtetését, a kerkida.net néhány napja arról írt, hogy a védő nem utazott el Ciprusra, hogy véglegesítse a megállapodást – Korhut Mihály állítólag személyes okokra hivatkozva néhány nap gondolkodási időt kért.

A sport5.co.il ennek kapcsán most arról számolt be, hogy a játékost időközben megkereste a belga élvonalban szereplő KV Oostende, Korhut pedig inkább Belgiumot részesítené előnyben Ciprussal szemben. A portál megjegyzi, hogy Ronny Levy, az Anorthoszisz vezetőedzője minél hamarabb szeretne választ kapni arra, hogy Korhut hol folytatja a pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik