Légiósok: „Korai erről bármit mondani” – Holman a távozásról

S. Zs.S. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.07.07. 17:35
null
Holman Dávid távozhat a Slovantól (Fotó: skslovan.com, archív)
Ha a Ferencváros túljut a kazah Tobolon, a szlovák Slovan és a grúz Dinamo Batumi párharcának győztesével találkozik a Bajnokok Ligája-selejtező következő körében. Szerda este a hajrában, a 86. percben állt be Holman Dávid a házigazda pozsonyi csapatba a kaukázusiak elleni mérkőzésen.

 

„Természetesen nem lehetünk elégedettek az eredménnyel – mondta lapunknak a 29 éves, ötszörös magyar válogatott középpályás. – Ami nagyobb baj, hogy a játékkal sem lehetett az senki: a futballisták és a szakmai stáb tagjai sem. Hiába voltunk több mint egy félidőn át emberelőnyben, nem sikerült gólt szerezni. Sőt, a Batumi kimondottan jól futballozott, de nyilván az a cél, hogy a visszavágón kiharcolja a továbbjutást a Slovan.”

Kérdés azonban: Holman Dáviddal-e vagy nélküle?

Annál is inkább indokolt a felvetés, mert Pozsonyban arról lehet hallani, hogy a magyar légiós a jövőre lejáró szerződését nem kívánja meghosszabbítani, és a hírek szerint van esély a megállapodásra – vagyis könnyen lehet, hogy hamarosan klubot vált. Természetesen szembesítettük a labdarúgót az információval, aki nem cáfolta az értesülésünket, de konkrétumot nem akart közölni.

„Egyelőre korai erről bármit mondani” – fogalmazott Holman Dávid.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik