Légiósok: Kleinheisler napokon belül megegyezik új klubjával – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.09. 12:30
null
Kleinheisler László napokon belül távozhat az eszékiektől (Fotó: NK Osijek)
A horvát NK Osijek magyar válogatott középpályása, Kleinheisler László napokon belül távozhat az eszéki csapattól, de nem a bajnoki rivális, Lovrencsics Gergőt is soraiban tudó Hajduk Splitnél vagy a Dinamo Zagrebnél foytatja pályafutását, hiszen a Glas Slavonije már úgy tudja, a középpályás országot is válthat.

A horvát index azt írja, az eszékiek szerettek volna szerződést hosszabbítani a magyar középpályással, de nem tudtak megegyezni, ezért a klub olyan megoldást keresett, mellyel nem engedi szabadügynökként távozni a magyar válogatott játékost.

„A tárgyalások egy külföldi klubbal az átigazolásáról már előrehaladott szakaszban vannak, ezért remélem, hogy a következő napokban lezárjuk az üzletet. Fontos, hogy kapjunk egy bizonyos összeget Kleinheisler kárpótlásáért, ha az üzlet megvalósul, de fontos, hogy az ajánlat számára is elfogadható legyen” – fogalmazott az NK Osijek sportigazgatója, Ivica Kulesevic.

A 2015 óta magyar válogatott Kleinheisler László 2019-ben igazolt Eszékre, s a mostani kiírásban 16 bajnokin hat gólt szerzett és két gólpasszt adott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik