Légiósok: kiállították Kádár Tamást, klubja vesztett – videó

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.07.22. 14:32
Újra vereséget szenvedett a Tiencsin Csinmen Tigers – a Sanghaj Senhua győzte le 3–1-re. A csütörtöki mérkőzésen Kádár Tamás is pályára lépett, akit a játékvezető egy csúnya szabálytalanság után a 87. percben kiállított.

A találkozó 86. percében Kádár Tamás rossz passzát követően a vendég sanghajiak megszerezték a labdát. Csao Ming-csien elcsúszott Kádár Tamás mellett, aki próbálta visszaszerezni a labdát, de ahelyett nagy lendülettel az ellenfele lábát rúgta meg.

A vendégek játékosa az esetet követően eldobta magát, a játékvezető pedig sárga lappal büntette a magyar hátvédet. A mérkőzés már folytatódott volna, a sorfal helyét is kijelölte a bíró, azonban rászóltak a fülére a VAR-szobából: a videobíró segítségével visszanézte az esetet, a látottak hatására módosította ítéletét, és a sárga helyett azonnali piros lapot osztott ki Kádárnak.

A mérkőzés az utolsó percig nyitott volt, hiszen hiába vezetett már a kilencedik percben 2–0-ra a Sanghaj Senhua, a Tiencsin még az első félidőben szépíteni tudott.

Noha Kádár piros lapját követően emberelőnybe kerültek a vendégek, a 90. percben tőlük is kiállítottak egy játékost, így a háromperces hosszabbításban ismét azonos létszámban voltak a csapatok. A rendes játékidő ráadásának harmadik percében aztán a vendégek egy újabb góllal biztossá tették 3–1-es győzelmüket.

Kádár Tamás a jelenlegi idényben csapata mind a hat mérkőzésén pályára lépett – egyik alkalommal sem cserélték le –, ez volt az első piros lapja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik