Légiósok: Kerkezt európai topcsapatok figyelik – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.11.01. 12:08
null
Kerkez Milos iránt egyre több európai klub érdeklődik (Fotó: Getty Images)
Kerkez Milos, a balhátvéd, akire fél Európa vágyik – ezzel a címmel írt cikket Matteo Moretto a relevo.com-on, kiemelve, hogy a holland AZ Alkmaar színeiben tündöklő fiatal magyar iránt többek között Spanyolországból az Atlético Madrid, a Sevilla és a Celta Vigo, Olaszországból a Lazio, Belgiumból pedig a Bajnokok Ligája csoportköréből továbbjutó FC Bruges is érdeklődik.

Kerkez Milos a 2022–2023-as kiírásban már 23 mérkőzésen lépett pályára az AZ-ben, ezek alatt balhátvéd létére már három gól és hat gólpassz fűződik a nevéhez és ő az alkmaariak ötödik legtöbbet használt játékosa.

Mint a relevo.com kiemeli, Kerkez számai szerint a kontinens egyik legrátermettebb futballistája.

A 2022 januárjában az olasz AC Milantól kétmillió euróért Hollandiába szerződő tehetség jövője miatt az AZ vezetői már dörzsölik a tenyerüket. Bár a klubnak egyelőre nem szerepel a tervei között a bal oldali védő értékesítése, csak idő kérdése, mikor vált klubot a már a magyar válogatottban is debütáló labdarúgó.

A portál szerint az elmúlt hetekben Európa-szerte figyelni kezdték Kerkezt, akinek értéke magasan emelkedik, s jelenleg hat-hétmillió euró körül mozog. Matteo Moretto azt írja, a spanyol Atlético Madrid, Sevilla és Celta Vigo, az olasz Lazio és a belga FC Bruges is az érdeklődők között van. Hozzátette, annak ellenére, hogy hivatalos ajánlat még nem érkezett, Kerkez neve biztosan sokszor el fog hangozni az átigazolási piacon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik