Légiósok: Kalmárék nyertek, Korhut gólt szerzett

Vágólapra másolva!
2018.10.06. 22:26
null
Háromszor örülhettek a dunaszerdahelyiek (Fotó: Facebook)<br />
A szlovák élvonal 11. fordulójában a mindhárom magyar labdarúgójával a kezdőben felálló DAC a Zlaté Moravcét fogadta, s győzte le 3–1-re, míg a Holman Dávidot a szünetben becserélő Slovan Bratislava a sereghajtó Senicát fogadva játszott 2–2-t.

Vida Máté, Vida Kristopher és Kalmár Zsolt is a kezdőcsapat tagjaként futott ki a 11. helyen álló Aranyosmarót elleni dunaszerdahelyi bajnokin – utóbbi csapata második góljánál, a 45. percben gólpasszt adott.

Kalmárt végül a 91. percben cserélte le Peter Hyballa vezetőedző – rajta kívül a magyarok közül még Vida Kristopher került be a találkozó jegyzőkönyvébe, amikor a 87. percben sárga lapot kapott, amúgy ugyanúgy végigjátszotta a mérkőzést, mint Vida Máté.

A DAC 3–1-es győzelmével továbbra is a második helyen áll a tabellán, ám ez alkalommal két pontot hozott az éllovas Slovanon, amely az utolsó helyezett Szenice ellen csak 2–2-t ért el. A Slovanban Holman Dávid csereként lépett pályára a szünetben, a korábban a DVTK-ban is megforduló Nonót váltotta.

SZLOVÁKIA, FORTUNA LIGA
11. FORDULÓ

Slovan Bratislava–FK Senica 2–2
Slovan: Holman Dávid a szünetben állt be.
DAC–Zlaté Moravce 3–1
DAC: Kalmár Zsolt gólpasszt adott, a 91. percben cserélték le, Vida Kristopher végig játszott, a 87. percben sárgát kapott, Vida Máté végig a pályán volt.

Az izraeli bajnokság 6. fordulójában megszerezte első győzelmét a Korhut Mihályt foglalkoztató Hapoel Beer Seva, a Maccabi Petah-Tikvát verte meg 4–1-re. A meccs már a szünetre eldőlt, a hazaiak ekkor 3–1-re vezettek, a második félidő egyetlen gólja a végig a pályán lévő Korhut Mihály nevéhez fűződött.

IZRAEL, LIGAT HA'AL
6. FORDULÓ
Hapoel Beer-Seva–Maccabi Petah-Tikva 4–1

Hapoel Beer-Seva: Korhut Mihály végig a pályán volt, ő szerezte csapata negyedik gólját

A skót élvonalban szereplő Hibernian Bogdán Ádámmal a kezdőben állt fel a Hamilton ellen, és a 20-szoros magyar válogatott kapusnak nem volt sok dolga, csapata 6–0-ra győzött, így felugrott a második helyre.

SKÓCIA, PREMIERSHIP
8. FORDULÓ
Hibernian–Hamilton 6–0

Hibernian: Bogdán Ádám végig védett.

Lang Ádám a CFR kezdőcsapatában kapott helyet az Astra otthonában. A kolozsvári csapat 2–1-re nyert, a magyar válogatott védő végig a pályán volt.

ROMÁNIA, LIGA 1
11. FORDULÓ

Astra–CFR Cluj 1–2
CFR: Lang Ádám végig a pályán volt.

A lengyel élvonalban Nagy Dominikkel a kezdőjében aratott 1–0-s győzelmet a Legia Warszawa a Slask Wroclaw otthonában. A magyar játékost a 91. percben cserélte le edzője.

LENGYELORSZÁG, EKSTRAKLASA
11. FORDULÓ
Slask Wroclaw–Legia Warszawa 0–1

Legia: Nagy Dominik a 91. percig a pályán volt, akkor cserélte le edzője.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik