Légiósok: Kádárék nagy izgalmak végén szerezték meg az 5. helyet

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.11.10. 11:45
null
Kádár Tamásék az ötödik helyen végeztek a kínai Szuperliga 2020-as kiírásában (Fotó: AFP, archív)
Kádár Tamás csapata, a Santung Luneng a 4–3-as idegenbeli vereség után hazai pályán 2–1-re legyőzte, majd tizenegyespárbajban 4–3-ra felülmúlta a Csungcsing Lifant a kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rájátszásában, így megszerezte az ötödik helyet. A párharc visszavágóján a magyar védő nem lépett pályára.

 

Kádár Tamásék a kínai Szuperliga alapszakaszában az A-csoport harmadik helyén végeztek, ezzel bejutottak a negyeddöntőbe, ott azonban 4–3-as összesítéssel alulmaradtak a pekingi Kuoannal szemben, így az 5–8. helyért kiírt rájátszásban folytathatták. A Santung Luneng a helyosztó első párharcát 8–5-ös összesítéssel megnyerte a Hopej China Fortune ellen, majd az ötödik pozícióért rendezett párbajban nagy izgalmak végén a Csungcsing Lifant is felülmúlta.

Kádárék a párharc első mérkőzését 3–0-s előnyről 4–3-ra elveszítették, a visszavágót azonban 2–1-re megnyerték, de mivel a versenykiírásban foglaltak szerint nem él az idegenben szerzett gól szabálya, következhetett a hosszabbítás, majd a tizenegyesek – ezeknél Kádár csapattársai összpontosítottak jobban, így a Santung Luneng végzett az ötödik helyen.

Kádár az első szezonjában 15 mérkőzésen lépett pályára a kínai bajnokságban, kanadai pontot nem szerzett, de begyűjtött egy sárga és egy piros lapot.

KÍNAI SZUPERLIGA
PLAYOFF, AZ 5. HELYÉRT, VISSZAVÁGÓ
SantungLuneng–Csungcsing Lifan 2–1 – 11-esekkel: 4–3
SantungLuneng:Kádár Tamást nem cserélték be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik