Légiósok: Jó munkát végeztem, ez jó kiindulás – Stieber

Vágólapra másolva!
2018.01.26. 09:42
Stieber Zoltán, a D. C. United magyar válogatott futballistája a klub honlapjának azt ecsetelte, neki és csapatának miben kell javulnia, hogy a következő szezonban sikeresebben szerepeljenek.

A 29 esztendős Stieber Zoltán külön edzéstervet dolgozott ki Jonny Northeasttel, a gárda erőnléti edzőjével a pihenőidőszakra.Stieber Zoltán külön edzéstervet dolgozott ki Jonny Northeasttel, a gárda erőnléti edzőjével a pihenőidőszakra.

„Jonny kiváló programot állított össze nekem. Követtem a tervet, emellett Magyarországon is volt segítségem egy erőnléti tréner személyében, akivel a válogatottnál is együtt dolgozom. Az alapokra koncentráltunk, hogy a szezonkezdetre meglegyen a megfelelő kondíció.”

„Hosszú szünetem volt, ami számomra lényegesnek bizonyult. Megítélésem szerint jó munkát végeztem, ami jó kiindulás. Még rengeteg minden vár ránk az előszezonban, az idény kezdetére pedig szeretnék a lehető legjobb kondiba kerülni.”

Stieber elmondta, nem volt százszázalékos állapotban, amikor 2017 augusztusában a tengerentúlra szerződött.

„Németországban azért magas szinten kellett játszani, mint ahogy a magyar válogatottban is, így az nem okozott problémát nekem, hogy az MLS-t is bírjam. Nyilvánvalóan nem voltam százszázalékos állapotban, amikor aláírtam, mivel Németországban még csak akkor kezdtük a felkészülést a szezonra, úgyhogy alkalmazkodnom kellett hozzá, hogy »fél távnál« érkeztem. Nagyon fontos, hogy most viszont lesz egy teljes előszezonom a csapattal, jobban megismerhetem a társaimat és összeszokhatok velük.”

„Könnyű volt beilleszkednem, a többiek egyszerűvé tették. Nem hinném, hogy ezzel probléma lenne a jövőben, és az előszezon kiváló alkalom lesz arra, hogy összecsiszolódjunk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik