Légiósok: Holman Dávid góllal zárta az idényt a Slovanban

Vágólapra másolva!
2021.05.22. 21:06
null
Holman Dávid 10 gólt szerzett a bajnokságban (Fotó: Szabó Miklós, archív)
A válogatott Holman Dávid góllal járult hozzá a bajnok Slovan Bratislava 2–1-es győzelméhez az FK Trencín ellen a szlovák labdarúgó-élvonal 32., utolsó fordulójában, szombaton – számolt be róla a Magyar Távirati Iroda.

A pozsonyi klub honlapja szerint a magyar középpályás kezdőként 86 percet töltött a pályán, és az ötödik percben ő szerzett vezetést a Slovannak. Holman így tíz góllal és négy gólpasszal zárta az idényt – írta az MTI.

HOLMAN DÁVID GÓLJA

Amint arról korábban beszámoltunk, a második helyezett Dunaszerdahely házigazdaként 2–0-ra nyert a Spartak Trnava ellen. A hazaiak a 17. perctől emberelőnyben, az 57. perctől pedig már kettős létszámfölényben futballoztak. Első találatuk előtt Schäfer András adta a gólpasszt, aki végig a pályán volt. A klubtól távozó Vida Máté a 85. percben kapott lehetőséget. A súlyos térdsérülés után gyógyuló Kalmár Zsolt nem szerepelt a keretben.

Kalmár 13 találattal és öt gólpasszal, Schäfer két gólpasszal járult hozzá az FC DAC szezonbeli teljesítményéhez – tette hozzá a távirati iroda.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik