Légiósok: Holender megsérült, a földet verte fájdalmában – videó

K. Zs., T. J.K. Zs., T. J.
Vágólapra másolva!
2021.03.20. 18:01
null
Forrás: Arena Sport Tv Youtube
Holender Filip megsérült a Partizan szombati bajnoki mérkőzésén: a belgrádiak magyar válogatott játékosa egy fejpárbaj után rogyott a földre, a pályán ápolták, láthatóan erős derékfájdalmai voltak.

Holender Filipet – aki tagja a magyar válogatott vb-selejtezőkre készülő keretének – a szünetben le is cserélték a sérülése után.

A Partizan 4–0-ra megnyerte a Bacska elleni idegenbeli találkozót, amely után Alekszandar Sztanojevics, a Partizan vezetőedzője az Arena Sportnak elmondta, Holendernek – aki a mérkőzés elején egyébként rúgott egy kapufát – fájdalmai vannak, miután a csapat visszaér Belgrádba, röntgenre szállítják. Egyelőre annyit tudni, hogy a derekát fájlalta. Bíznak abban, hogy nem súlyos a sérülése.

Ebben Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya is bízhat, hiszen Holender a bajnoki után utazna Telkibe, hogy csatlakozzon a magyar válogatotthoz.

SZERBIA, SZUPERLIGA
28. FORDULÓ

Bacska–Partizan Beograd 0–4
Az élcsoport: 1. Crvena zvezda 80 pont, 2. Partizan 71, 3. Vojvodina 54 (27 mérk.), …6. Topolya 42

HOLENDER SÉRÜLÉSE


SVÁJC. Szombaton csak egy félidőt tölthetett a pályán egy másik válogatott játékosunk, Kecskés Ákos is: a Lugano magyar védője helyett egy csatár futott ki a második félidőre, és a szünetben még vesztésre álló hazai csapat sikeresen megfordította és megnyerte 2–1-re a Basel elleni rangadót.

Helyi online tudósítások (például a sport.ch) ugyanakkor valószínűsítik, hogy nem szimpla taktikai cseréről volt szó, mivel az első félidő hajrájában, egy szerelést követően a magyar játékos húzta a lábát, láthatóan fájdalmai voltak. A klub egyelőre nem adott ki közleményt az ügyben. Mint ismert, Kecskés is tagja a március végi vb-selejtezőkre készülő magyar keretnek.

SVÁJC, SUPER LEAGUE
26. FORDULÓ
Lugano–Basel 2–1
Az élcsoport: 1. Young Boys 54 pont (25 mérk.), 2. Servette 37 (25), 3 Lugano 36, 4. Basel 36

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik