Légiósok: Hogy Priskin nem lő gólt? Nem baj, majd fog! - Keane

Vágólapra másolva!
2010.07.30. 16:01
null
Priskin Tamásnak nincs oka aggódni a helyzetek miatt, a menedzser bízik benne (Fotó: Action Images)
Roy Keane, az angol labdarúgó-bajnokság második vonalában szereplő Ipswich Town menedzsere kijelentette: nem aggódik amiatt, hogy Priskin Tamás sorra hagyja ki a helyzeteket a felkészülés során, mert szerinte előbb-utóbb megtalálja góllövő cipőjét a magyar támadó.

„Meg vagyok elégedve Tamással. Úgy látom, megújulva tért vissza, közöltük is vele, hogy újra megadjuk neki a sanszot" – utalt a menedzser arra, hogy bár a tavaly nyáron igazolt magyar támadónak eddig nem igazán ment a játék az Ipswichben, a QPR-nál töltött tavaszi kölcsönjáték után is számítanak rá.

„Nem először mondom, hogy a befejezésekkel adódó gondjai előbb-utóbb megoldódnak. Nem három-négy hét alatt, mert ne feledjük: a csatárok feladata, a labda hálóba juttatása a legnehezebb a futballban. Szóval ne az egy-két kihagyott helyzetre figyeljünk, hanem arra, milyen jó az összjátékban, milyen sok helyzetet alakított ki a többiek számára, ahogy az a jó csatároktól elvárható. Különben is, örülök, hogy kihagyott helyzetekről beszélgethetünk, az lenne aggasztó, ha nem lennének helyzeteink. Az első bajnokira minden rendben lesz!” – idézi az Ipswich szurkolói oldala, a twtd a Manchester United egykori csapatkapitányát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik