Légiósok: Gyurcsót kitették a keretből, télen távozhat – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.12. 20:27
null
Lehet, hogy Gyurcsó Ádám többet már nem lép pályára a Pogon Szczecin mezében (Fotó: pogonsportnet.pl)
Lengyel sajtóértesülések szerint Gyurcsó Ádám kikerült a Pogon Szczecin labdarúgócsapatának keretéből. A 18-szoros magyar válogatott szélső felmentést kapott az edzések látogatása alól, és kihagyja az együttes idén hátralévő két mérkőzését.

 

A pogonsportnet.pl újságírója, Daniel Trzepacz beszámolója szerint Kosta Runjaic, a Pogon november elején kinevezett vezetőedzője hétfőn leült Gyurcsóval, és közölte vele, hogy nem elégedett az edzésmunkájával, valamint a mérkőzéseken mutatott teljesítményével, ezért a továbbiakban nem számol vele.

A Pogon idén még két bajnoki meccset játszik – szerdán a Lechia Gdanskhoz látogat, majd szombaton az Arka Gdyniát fogadja –, ezt követően a klub állítólag tárgyalóasztalhoz ül Gyurcsó képviselőivel, hogy a szerződés felbontásáról tárgyaljanak.

A 26 esztendős magyar futballista barátnőjének Instagram-bejegyzése alapján a pár már Budapesten tartózkodik.

Gyurcsó 2016 januárjában szerződött a Pogon Szczecinhez, melynek színeiben 67 lengyel bajnokin kilenc gólt szerzett és 13 gólpasszt jegyzett, míg ebben a szezonban 20 tétmérkőzésen két gól és két assziszt fűződik a nevéhez.

A szczecini klub nagyon gyengén szerepel az Ekstraklasa jelenlegi kiírásában: 19 forduló után 11 ponttal sereghajtó, lemaradása hét pont a 15. helyezett Termalica Nieciecza mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik