A Szalai Attila (középen) által összehozott tizenegyesből végül nem lett baja a Fenernek (Fotó: fanatik.com.tr)

A Szalai Attilát a kezdőcsapatában tudó Fenerbahce bő húsz perc után Enner Valencia tizenegyesével megszerezte a vezetést, majd a félidő vége előtt öt perccel az ecuadori támadó akcióból is betalált, így 2–0-s előnnyel  mehetett szünetre a Fener. 

A második félidőben villámrajtot vett a házigazda, hiszen Miha Zajc alig három perc játék után háromra növelte csapata előnyét. Ettől viszont életre kelt az Adana – pontosabban Szalai Attila hibájától: a magyar válogatott védő sárga lapot érően szabálytalankodott csapata tizenhatosán belül Henry Onyekuruval szemben, s a megítélt büntetőt Junesz Belhanda gólra váltotta. Alig tíz perc elteltével aztán Artyom Dzjuba is betalált (3–2), ezzel ismét nyílttá vált a mérkőzés. A vendégeknek ugyan volt néhány lehetőségük az egyenlítésre, de a 84. percben Ezgjan Alioszki beállította a Fenerbahce 4–2-es győzelmét jelentő végeredményt.

A meccs krónikájához tartozik, hogy a 83. percben a vendégek Jaroszlav Rakickij kiállítása miatt emberhátrányba kerültek.

TÖRÖKORSZÁG
SÜPER LIG, 3. FORDULÓ
Fenerbahce–Adana Demirspor 4–2
Fenerbahce: Szalai Attila végig a pályán volt, a második félidő elején összehozott egy tizenegyest, és sárga lapot kapott.