Légiósok: Gulácsi Péter a ZDF műsorában szerepel

P. T.P. T.
Vágólapra másolva!
2021.01.23. 11:33
null
Gulácsi Péter meghívást kapott a Zweite Deutsche Fernsehen, ismertebb és rövidebb nevén ZDF mainzi stúdiójába (Fotó: AFP)
A Bundesliga 18. fordulóját a második helyről váró Leipzig a Mainz vendége lesz szombat délután. Afféle magyar csúcs lesz az Opel Arenában, hiszen a válogatott csapatkapitánya, az őszi mellőzést követően a legutóbbi négy bajnoki mérkőzésen egyaránt csereként bevetett Szalai Ádám találkozhat  Gulácsi Péterrel  és Willi Orbánnal (a decemberben Salzburgból Lipcsébe igazoló Szoboszlai Dominik sérülése miatt lemarad a túráról).

 

A 36-szoros válogatott kapus ugyanakkor kicsit hosszabbra nyújtja mainzi tartózkodását, tudniillik csapattársával, a svéd válogatott Emil Forsberggel meghívást kapott a Zweite Deutsche Fernsehen, ismertebb és rövidebb nevén ZDF ottani stúdiójába.

A lipcsei együttes két kulcsembere a Das Aktuelle Sportstudióban lesz látható, a sportvilág aznapi történéseit is összefoglaló műsor szombat este, 23.10-kor kezdődik – Lipcsében biztosan érdemes lesz fennmaradni miatta, de alighanem Magyarországon is.

SZOMBAT

NÉMET BUNDESLIGA
18. FORDULÓ
15.30: Mainz–RB Leipzig (Tv: Sport2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik