Légiósok: Gazdag Dániel ismét gólt szerzett – ismét pontot ért!

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2022.05.15. 07:51
null
Gazdag Dániel már a hatodik gólját szerezte ebben az idényben (Fotó: Getty Images, archív)
Gazdag Dániel gólt szerzett a Philadelphia Union mérkőzésén, amely 1–1-es döntetlennel zárult hazai pályán a New York Red Bulls ellen az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszának szombati játéknapján – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

Klubjának honlapja szerint a 13-szoros válogatott középpályás a második félidő elején betört a tizenhatoson belülre, majd 11 méterről a kapuba bombázott. Gazdag végigjátszotta a meccset, amelyen szezonbeli hatodik gólját szerezte. A Philadelphia sorozatban negyedszer játszott döntetlent – pedig ezúttal az 55. perctől emberelőnyben futballozott –, és 11 meccs után a tabella harmadik helyén áll a keleti főcsoportban – írta az MTI.



Schön Szabolcs a cseresorból nézte végig, ahogyan csapata, az FC Dallas 3–1-re győzött a Los Angeles Galaxy otthonában. A texasiak a második helyen állnak a nyugati főcsoportban.

Sallói Dániel kezdőként végig a pályán volt a Sporting Kansas Cityben, amely 7–2-re kikapott a Portland Timbers vendégeként, így továbbra is a nyugati főcsoport tabellájának 12. helyén áll.

EGYESÜLT ÁLLAMOK, MLS
ALAPSZAKASZ
Philadelphia Union–New York Red Bulls 1–1
Philadelphia: Gazdag Dániel szerezte csapata pontot érő találatát
Portland Timbers–Sporting Kansas City 7–2
Sporting KC: Sallói Dániel 90 percet kapott a pályán.
Los Angeles Galaxy–FC Dallas 1–3
Dallas: Schön Szabolcs nem lépett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik