Légiósok: Futács Márkót a Panathinaikosz szerződtetné – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.04. 12:43
Az elmúlt időszakban büntetésektől sújtott, patinás Panathinaikosznál vetődött fel Futács Márkó neve – legalábbis a dalmatinskiportal.hr értesülése szerint.

A horvát lap görög forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy az augusztus végén a Hajduk Splittel közös megegyezéssel szerződést bontó magyar támadó a Panathinaikosz egyik kiszemeltje, a legutóbb a CSZKA Moszkva játékosaként 2018-ban az Amkar Permnél szereplő nigériai Aaron Samuel a másik.

Az athéni csapat a márciusi határidőig nem rendezte a pénzügyi helyzetét, ezért az UEFA három szezonra kizárta a nemzetközi kupákból.

A Panathinaikosz az előző idényben nyolcpontos levonása miatt csupán a 11. helyen zárt – de anélkül is csak a 7. Panioniosz pontszámát (40) érte volna el. A jelenlegi kiírásban mindkét meccsét megnyerte 4–1-es gólkülönbséggel, de mivel hatpontos levonással kezdte az idényt, így egyelőre nincs pontja. a Hajduk Splittel közös megegyezéssel szerződést bontó magyar támadó a Panathinaikosz egyik kiszemeltje, a legutóbb a CSZKA Moszkva játékosaként 2018-ban az Amkar Permnél szereplő nigériai Aaron Samuel a másik.

Az athéni csapat a márciusi határidőig nem rendezte a pénzügyi helyzetét, ezért az UEFA három szezonra kizárta a nemzetközi kupákból.

A Panathinaikosz az előző idényben nyolcpontos levonása miatt csupán a 11. helyen zárt – de anélkül is csak a 7. Panioniosz pontszámát (40) érte volna el. A jelenlegi kiírásban mindkét meccsét megnyerte 4–1-es gólkülönbséggel, de mivel hatpontos levonással kezdte az idényt, így egyelőre nincs pontja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik