Légiósok: Filkort az egyik legősibb francia klub teszteli

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.15. 14:39
A francia másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Ligue 2) szereplő Chateauroux-nál van próbajátékon Filkor Attila – adta hírül a klub hivatalos honlapja. Az AC Milan magyar középpályását tíz napig teszteli az együttes.

Mint arról beszámoltunk, Filkor iránt a nyáron érdeklődtek Oroszországból is, illetve hírbe hozták olasz másodosztályú klubokkal is. A 2010 óta már a Milan játékosának számító középpályás kölcsönben játszott már a Grossetóban, a Sassuolóban, a Gallipoliban, a Triestinában, a Livornóban, a Bariban, legutóbb pedig a Pro Vercelliben, amely már a hetedik olasz másodosztályú csapata volt.Mint arról beszámoltunk, Filkor iránt a nyáron érdeklődtek Oroszországból is, illetve hírbe hozták olasz másodosztályú klubokkal is. A 2010 óta már a Milan játékosának számító középpályás kölcsönben játszott már a Grossetóban, a Sassuolóban, a Gallipoliban, a Triestinában, a Livornóban, a Bariban, legutóbb pedig a Pro Vercelliben, amely már a hetedik olasz másodosztályú csapata volt.

Legújabb egylete a francia második ligás Chateauroux lehet, amely az elkövetkezendő tíz napban teszteli Filkort. A klub honlapjának beszámolója szerint ha a magyar légiós megfelel a próbajátékon, egy évre kölcsönbe érkezhet – azaz a Chateauroux lehet a nyolcadik klub, amelynek kölcsönadja a Milan.

A Chateauroux az egyik legrégebbi francia sportklub, 1883-ban alapították, a labdarúgó-szakosztály 1903-ban jött létre. A futballcsapatnak tagja Luis Ramos, aki korábban a DVSC-Teva légiósa volt.

A Chateauroux két forduló után nyeretlenül, egy ponttal 13. a 20 csapatos Ligue 2-ban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik