Légiósok: Feczesinnel szemben nem követelőzhet az Ascoli

Vágólapra másolva!
2013.07.19. 15:59
A Nemzeti Sport Online már májusban beszámolt arról, hogy Feczesin Róbertnek lejár a szerződése az olasz Ascolinál, szabadon igazolhatóvá válik és biztosan csapatot vált. Ehhez képest a héten arról írt egy olasz portál, hogy a harmadosztályba kiesett klub lépéseket tervez azokkal a futballistákkal, köztük Feczesin Róberttel szemben, akiknek élő szerződése van, de nem kezdték meg a felkészülést.

„Nem értem az olaszországi híreket. Feczesin Róbertnek lejárt a szerződése az Ascolinál, szabadon igazolható” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a jant.it híre kapcsán a csatár menedzsere, Filipovics Vladan.

Ezek szerint tehát szó sincs arról, hogy Feczesin edzéskerülő lenne, és az olasz klub már semmilyen követeléssel nem léphet fel, lépéseket sem tehet vele szemben a ligánál – ellentétben azzal, ami az olasz portálon megjelent.

„Feczesin jelenleg egyedül edz Dabason. Vannak külföldi megkeresései, továbbra is a külföldi folytatásban gondolkodunk, az nem került szóba, hogy haza igazolna” – tette hozzá a játékosügynök.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik