Légiósok: Feczesin Róbert Dabason állt edzésbe

Vágólapra másolva!
2014.07.21. 09:51
Feczesin Róbert egyelőre egyedül edz Dabason, miután olasz csapata, a Padova csődbe ment, és a támadó most arra vár, hivatalosan is szabadon igazolható játékossá nyilvánítsák.

„Dabason vagyok, egyelőre egyedül dolgozom, mást nem is tehetek, mert amíg az olasz szövetség hivatalos papírjai nem érkeznek meg, a Padova játékosa vagyok, más klub edzésén nem vehetek részt. Ha bármelyik csapatnál megjelennék, szerződésszegésnek minősülne" – nyilatkozta Feczesin Róbert a Nemzeti Sportnak.Feczesin Róbert a Nemzeti Sportnak.

„Az utóbbi másfél év nem volt az igazi számomra, ha lesz rá lehetőségem, szívesen váltanék, de nem zárkózom el attól, hogy visszatérjek – válaszolta a támadó arra a kérdésre, hogy maradna-e Olaszországban vagy hazatérne. – Vannak elképzelések, ha a kezemben lesz a papír, amely szerint szabadon igazolható vagyok, akkor lesz csak érdemes erről beszélni."

HA ARRA IS KÍVÁNCSI, MI A VÉLEMÉNYE FECZESIN RÓBERTNEK AZ OLASZ KLUBOK ANYAGI NEHÉZSÉGEIRŐL, KERESSE A NEMZETI SPORT HÉTFŐI SZÁMÁT.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik