Légiósok: ezt mondta Elek Ákos arról, hogy Storck kihagyta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.20. 19:14
Elek Ákos nemrég Diósgyőrből Kazahsztánba szerződött, de a Kajrat Almati új játékosaként kimaradt Bernd Storck Portugália ellen készülő válogatott keretéből. A portugálok elleni nyári Eb-meccs talán elsősorban Elek számára maradt lezáratlan történet a 3–3-nál lőtt kapufája miatt, de nem bánja, hogy most nem utazik Lisszabonba.

„Többször is beszéltem a kapitánnyal azóta, hogy kijöttem. Jó döntés volt a részéről, hogy nem hívott be, elsősorban az én érdekeimet tartja szem előtt. Nem lettem volna kezdő, viszont ha hazahív és a padról végignézem a meccset, akkor hátrányba kerültem volna a klubomnál, mert három-négy nap átállásra szükségem van, ráadásul a város ezer méter magasan van, így ezzel is meg kellett volna küzdenem újra. Az előző fordulóban végigjátszottam, ha ez így marad és jól teljesítek, újra nyitva lesz az ajtó számomra. A válogatott mindig is fontos lesz nekem” – mondta Elek Ákos az amigeleken.hu oldalnak adott interjújában, mintegy visszhangozva azt, amit Bernd Storck is elmondott róla. amigeleken.hu oldalnak adott interjújában, mintegy visszhangozva azt, amit Bernd Storck is elmondott róla.

Elek a múlt héten játszott végig először mérkőzést új klubjánál, a Kajrat Almatinál, amely a kazah bajnokság egyik esélyese. Megszokta már a környezetet, tetszik neki az új ideiglenes otthona.

„Kína után nem volt nehéz szebb és jobb városba igazolnom, de Almati valóban szép hely és az egyik legjobban élhető város Kazahsztánban. A családom jövő héten érkezik, remélem, ők is jól érzik majd magukat” – mondta Elek, aki már találkozott a szintén a Kajratnál légióskodó válogatott játékosunkkal.

„Találkoztam már a magyar főkonzullal, illetve Dróth Zolival is. Nekik áprilisban lesz a Bajnokok Ligája négyes döntőjük, úgyhogy kis-, és nagypályán is képviseltetjük magunkat Almatiban” – mondta Elek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik