Légiósok: ennyit kereshet új klubjánál Vadócz Krisztián

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.01.06. 12:05
Vadócz Krisztián hamarosan aláírhat új klubjához, az uruguayi élvonalban szereplő Penarolhoz. A Blikk információi szerint nem kis összeget tehet majd zsebre a jövőben a magyar légiós.

Átszámítva akár havi tízmillió forintot is kereshet az adók levonása után a középpályás – írja a Blikk. havi tízmillió forintot is kereshet az adók levonása után a középpályás – írja a Blikk.

„Ha Diego Forlán hív, nem mondhatsz nemet” – idézi a Telemundo írott cikkben és videóban is a Carrasco Nemzetközi Repülőtéren mikrofonvégre kapott Vadócz Krisztiánt, akit Diego Pérez sajtómunkatárs és Pablo Nieto marketingmenedzser fogadott néhány nappal ezelőtt.

„Aki jártas a futballban, pontosan tudja, hogy a Penarol nagyszerű klub. Egyértelmű, hogy hatalmas felelősség nyugszik a vállamon, hiszen most én képviselem a magyar futballt Uruguayban. Legszívesebben azonnal munkába állnék” – folytatta a világjáró magyar játékos, aki az elmúlt fél évet a Honvédban töltötte.

Pataky Tibor, a játékost képviselő ügynök a Blikknek elmondta, már közel a megegyezés, addig is egy montevideói szállodában lakik a 34 éves játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik