Légiósok: edzője elmondta, miért nem nevezi Bogdánt a keretbe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.27. 13:42
Paul Heckingbottom, a skót Hibernian menedzsere elmondta, hogy miért nem nevezte be a legutóbbi mérkőzésekre magyar kapusát, Bogdán Ádámot.

Mint ismert, a magyar kapus még a januári, Elgin elleni FA-kupa-mérkőzésen szenvedett sérülést, amikor a negyedosztályú csapat támadója a hajrában fejbe rúgta őt. a hajrában fejbe rúgta őt.

Azóta három alkalommal a kispadra leülhetett Bogdán, de az előző három bajnokira egyaránt nem nevezte őt a februárban kinevezett Paul Heckingbottom. Most azt is megindokolta, hogy miért nem:

„Még mindig vannak tünetei – mondta a hétvégén az Edinburgh Evening Newsnak. – Nem lehetünk eléggé óvatosak egy fejsérülés esetében, ugyanakkor Ádám ellátogatott egy specialistához, aki örömmel tapasztalta, hogy a visszaérkező röntgenfelvételeken minden rendben volt.”

A nottheoldfirm.com beszámolójában kiemeli, hogy a magyar kapus minden bizonnyal még szóhoz jut az idényben, de dicséri a klubvezetőséget, hogy a játékos testi épségét helyezi előtérbe, és nem erőlteti az idő előtti visszatérését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik