Légiósok: Dzsudzsákot a futball nagy ígéretének tartják Spanyolországban

Vágólapra másolva!
2011.02.22. 18:19
Címkék
A spanyol El Mundo Deportivo napilap honlapján Dzsudzsák Balázsról, a PSV és a magyar labdarúgó-válogatott balszélsőjéről jelent meg egy rövid írás, amely szerint a légiós már kinőtte a holland élvonalat.

A „Labdarúgás ígéretei” című rovatban megjelent írás szerint Dzsudzsák képességei és tudása mára meghaladja az Eredivisie szintjét, ám pechjére ez olyan időszakkal esik egybe, amikor hazájában súlyos problémákkal küzd a labdarúgás.

„A Debrecenből induló magyar támadó számára már kevés a holland élvonal. A statisztikái kiválóak a PSV-vel, 12 gólnál jár a bajnokságban (azóta ez a szám már 13), a kérők pedig sorban állnak az aláírásáért. Balszerencséjére hazájában súlyos krízis alakult ki a futball értékeivel kapcsolatban. Dzsudzsák Balázs jelenleg mágikus formában van” – szól a Mundo cikke a 24 éves játékosról.

Érdekesség a cikkel kapcsolatban, hogy a hozzászólók között többen is megjegyzik, hogy szívesen látnák Dzsudzsákot a Barcelonában. A kommentelők szerint nemcsak hogy olcsóbb lenne, de nagyobb szükség is lenne a szélsőre, mint például Cesc Fabregasra, aki már régóta szerepel a katalánok kívánságlistáján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik