Légiósok: „Dzsudzsák helyett új játékost javasol az edző”

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2020.06.05. 14:15
null
Dzsudzsák Balázs jövője egyelőre kérdéses az al-Ainnál (Fotó: Török Attila, 2019)
Hosszabb sajtószemle jelent meg az egyesült arab emírségekbeli al-Ain FC hivatalos honlapján, amelynek egyik bejegyzésében szó esik Dzsudzsák Balázsról is. Pedro Emanuel vezetőedző a klub beszámolója szerint azt javasolta a vezetőségnek, hogy a magyar légiós helyett igazoljanak egy másik szélsőt.

 

A klub honlapján megjelent hosszú összefoglaló többek között kitér arra, hogy az al-Ain június 20-án kezdi a felkészülést orvosi vizsgálatokkal, majd július elsején edzőtáborba utazik a csapat, minden bizonnyal Abu-Dzabiba. A januárban kinevezett vezetőedző, Pedro Emanuel a játékoskeret alakításáról tett nyilatkozatait is idézik, egyebek mellett a Dzsudzsák Balázzsal kapcsolatos kérdéskört is.

„Pedro Emanuel Caio, Kodjo Laba, Baujrzan Iszlamhan és Siotani Cukasza megtartása mellett tette le a voksát. A vezetőedző ugyanakkor egy másik játékost preferálna Dzsudzsák Balázs helyett, egy olyan szélsőt, aki mindkét oldalon bevethető” – írja az alainclub.ae.

Ahogy arról beszámoltunk, a magyar válogatott támadó sorsa a levegőben lóg, az egyesület még nem hosszabbította meg Dzsudzsák június 30-án lejáró szerződését, ráadásul helyi sajtóhírek szerint a játékosok fizetését is megfelezhetik. A válogatott szélső május elején tért haza a Külügyminisztérium segítségével, legutóbb a Puskás Akadémia–Ferencváros bajnokin is feltűnt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik