Légiósok: Dárdai Pált hálából pólóra vasalják a Herthánál

Vágólapra másolva!
2010.07.22. 18:50
Dárdai Pál közelgő 300. német bajnoki mérkőzése alkalmából egyedi pólót készíttet a játékos eddigi munkásságáért hálás berlini labdarúgóklub: a magyar válogatott középpályás arcképe mellett 300 szurkoló neve szerepel majd rajta.

A klub hivatalos honlapján megjelent rövid írás szerint a Hertha-család tagjai igen nagyra értékelik, hogy a magyar játékos 1996 óta jóban-rosszban kitartott a berlini kék-fehérek mellett, és 34 esztendősen – 296 német bajnoki mérkőzéssel a háta mögött – szerepet vállal a következő idény nagy hadjáratában is, amelynek célja: a tavasszal kieső Herthát visszajuttatni az élvonalba.

A Dárdai Pál tiszteletére készült póló (Forrás: Hertha)
A Dárdai Pál tiszteletére készült póló (Forrás: Hertha)

A magyar játékos kitartása iránti tisztelet jeléül készítik el a – természetesen kék – pólót, amellyel Dárdai 300 első és másodosztályú német bajnoki mérkőzéséről emlékeznek meg.

A trikóból stílszerűen 300 példány készül, és a 300 megrendelő nevét vagy becenevét ugyanúgy rányomtatják, mint válogatott játékosunk arcképét.

A német másodosztályú bajnokság augusztus 20-án kezdődik, és ha Dárdai pályára lép az első négy fordulóban, akkor szeptember 19-én, az Union Berlin ellen játszhatja 300. német bajnokiját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik