Légiósok: Dániát választotta a magyar válogatott középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.27. 12:54
A Nemzeti Sport Online csütörtökön már jelezte, hogy az RB Leipzig középpályása, Kalmár Zsolt iránt több klub, így a szombathelyi Haladás és a dán Bröndby is érdeklődik. Legfrissebb információnk szerint a hétszeres magyar válogatott játékos a skandináv klubot választotta, és Dániában folytatja pályafutását.

Az NSO Dániából származó értesülései szerint Kalmár hamarosan csatlakozhat a Bröndbyhez, miután a tízszeres dán bajnok megegyezett az RB Leipziggel a kölcsönvételéről. A 21 esztendős támadó középpályás másfél évre, 2018 nyaráig kerül a dán együtteshez.a tízszeres dán bajnok megegyezett az RB Leipziggel a kölcsönvételéről. A 21 esztendős támadó középpályás másfél évre, 2018 nyaráig kerül a dán együtteshez.

Kalmár számára jelenleg alighanem az a legfontosabb, hogy állandó játéklehetőséghez jusson, az ősszel ugyanis a lipcseiek első csapatánál nem számoltak vele.

A Bröndby jelenleg a második helyen áll hazája bajnokságában, hátránya 11 pont a listavezető FC Köbenhavn mögött, az előnye viszont 10 pont a harmadik Midtjylland előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik