Légiósok: „Csak idő kérdése, hogy Szalai Attila mikor távozik”

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.12.15. 13:26
null
A ciprusiak szerint csak idő kérdése, hogy Szalai Attila mikor távozik az Apollontól (Fotó: Balogh László)
A ciprusi goal.com beszámolója szerint Fanuriosz Konsztantinu, az Apollon Limassol szóvivője a helyi Super Sport FM rádiónak adott nyilatkozatában a ciprusi klub magyar válogatott légiósának, Szalai Attilának a jövőjéről is szót ejtett.

 

„A nyilvánosság számára jelen pillanatban semmi biztosról nem tudok beszámolni. Szalai Attila legalább a jelenleg is zajló idény végéig szeretne maradni, de soha nem lehet tudni, hogy másnap mire ébredsz fel. Folyamatosan érkeznek az ajánlatok, csak idő kérdése, hogy mikor távozik egy külföldi csapathoz, de még egyetlen tárgyalás sem jár a végső szakaszban. Ha olyan ajánlat jön, amely az Apollon számára is megfelelő, akkor engedélyezzük az átigazolását” – mondta Fanuriosz Konsztantinu a helyi rádióban a magyar légiós jövőjét firtató kérdésre.

Mint arról beszámoltunk, a 22 éves hátvéd iránt két Bundesliga-együttes is érdeklődik, és mivel Apollonnak fontos üzlet lehet a nyolcszoros magyar válogatott labdarúgó játékjogának értékesítése, lapunk információja szerint Nikosz Kirzisz klubelnök személyesen intézi az átigazolásával kapcsolatos ügyeket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik