Légiósok: Bogdán idén már aligha léphet pályára

Vágólapra másolva!
2013.11.12. 10:01
null
Bogdánt ebben az évben minden bizonnyal már nem láthatjuk védeni (Fotó: Action Images, archív)
Ebben az évben valószínűleg már nem léphet pályára az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Bolton térdsérüléssel bajlódó magyar válogatott kapusa, Bogdán Ádám, akinek a rehabilitációja során komplikációk jelentkeztek – számolt be róla Dougie Freedman, az együttes menedzsere.

 

A 26 esztendős kapus a múlt héten már futógyakorlatokat végezhetett, a legfrissebb hírek szerint azonban hosszabb kényszerpihenő vár rá, mint arra előzetesen számítani lehetett.

„Hogy őszinte legyek, Ádám nem tart ott a rehabilitációjában, ahol szeretne. Amikor megsérült, úgy gondoltuk, hogy nyolc-tíz hét kihagyás vár rá, de most már reálisabb a 12-13 hét. Nem hiszem, hogy olyan ütemben halad a felépülése, ahogy azt eltervezte” – nyilatkozta Freedman, akit az egyik fizioterapeuta tájékoztatott arról, hogy a magyar válogatott kapussal kapcsolatban komplikációk léptek fel.

Ha a rehabilitációs edző gyanúja beigazolódik, akkor a részleges oldalszalag-szakadással küzdő Bogdán ebben a naptári évben már nem léphet pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik