Légiósok: Baráth gólpasszt adott a duplázó Némethnek – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.15. 07:30
null
Németh Krisztián két góllal járult hozzá az SKC elődöntőbe jutásához (Fotó: Facebook/Sporting Kansas City)
A Sporting Kansas City mindhárom magyar légiósával a kezdőben 3–0-ra legyőzte hazai pályán a panamai Independientét a CONCACAF Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, így 4–2-es összesítéssel bejutott a legjobb négy közé. Németh Krisztián duplázott, Baráth Botond gólpasszt jegyzett.

Nem kezdődött jól a találkozó a Sporting KC számára, hiszen Sallói Dánielt a 21. percben le kellett cserélni. Az első félidő nem is hozott gólt, ami a párharc első mérkőzését 2–1-re megnyerő Independientének kedvezett. A fordulás után aztán beindult a házigazda, hármat vágva döntötte el a mérkőzést.

A 74. percben egy szögletet követően Baráth Botond fejelt középen, a labdára lecsapott Németh Krisztián, és kapásból a kapu bal oldalába bombázott.

A 81. percben Roger Espinoza növelte az SKC előnyét, majd öt perccel később ismét Németh Krisztián villant: a válogatott csatár egy beadást továbbított a hálóba becsúszva az ötösről.

A Sporting Kansas City így fordított és továbbjutott, egyetlen egyesült államokbeli csapatként ott lesz az elődöntőben a CONCACAF BL-ben, és a mexikói Monterreyjel találkozik. A másik ágon mexikói házi elődöntőt rendeznek, a Tigres a Santos Lagunával csap össze.

CONCACAF BL
ELŐDÖNTŐ

Monterrey (mexikói)–Sporting Kansas City (egyesült államokbeli)
Tigres (mexikói)–Santos Laguna (mexikói)
A párharcok első mérkőzéseit április 3-án rendezik, a visszavágókat egy héttel később.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik