Légiósok: Balogh távozhat, válogatott csapattársa lehet – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.04. 16:57
null
Balogh Norbert ismét együtt játszhat Sallai Rolanddal (Fotó: palermocalcio.it)
Az olasz Mediagol információi szerint az APOEL ajánlatot tehet a Palermónak Balogh Norbertért, akit a következő szezonra venne kölcsön a ciprusi bajnok.

 

A 22 esztendős válogatott támadó nehéz időszakon van túl, az előző idényben sérülései miatt csupán két bajnokin kapott lehetőséget a Serie B-ben. Balogh szerencsére túllendült a problémákon, a pályán is egyre jobban érzi magát, ezt mutatja, hogy a Palermo Sappada elleni felkészülési mérkőzésén (20–0)háromszor is eredményes volt.

A magyar futballista Maurizio Zamparini klubelnök egyik nagy kedvence, az előttünk álló szezonban viszont várhatóan így sem jut fontos szerephez, így az esetleges kölcsönadással mindenki jól járhat.

A Sallai Rolandot is foglalkoztató APOEL a héten jutott tovább az Európa-liga második selejtezőköréből, a harmadikban az izraeli Hapoel Beer-Seva lesz az ellenfele – a hírek szerint a ciprusi együttes még a párharcot megelőzően szeretné bejelenteni Balogh kölcsönvételét. A két magyar játékos nem először játszhat együtt, Sallai ugyanis a 2016–2017-es szezonban a Palermo kölcsönjátékosa volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik