Légiósok: Balogh Norbert gólt szerzett a Premier League Cup-sorozatban

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2020.02.04. 10:31
null
A Hull City U23-as csapata (fehérben) győzött a Scunthorpe United ellen (Fotó: scunthorpe-united.co.uk)
Azok után, hogy hosszú kihagyás után Balogh Norbert múlt szombaton visszatért az angol másodosztályú Hull City kispadjára, az U23-as Premier League Cup-sorozatban hétfőn kezdőként szerepelt és gólt is szerzett.

 

A Hull City U23-as csapata hétfőn kétszer is hátrányba került a Scunthorpe United elleni idegenbeli Premier League Cup-mérkőzésen, ám fordítani tudott, és 3–2-re győzött.

A Hull Cityben több, az első kerethez tartozó játékos is pályára lépett, köztük a 23 éves Balogh Norbert, aki kezdő volt, a 70. percben cserélték le, azt követően, hogy 1–0-s hazai vezetésnél Dan Batty passzából az 59. percben ő egyenlített a tizenhatoson belüli, jobblábas lövéssel.

Balogh elhúzódó őszi sérülése óta először játszott tétmeccsen, a Hull legutóbbi, szombati, Brentford elleni, 5–1-re elveszített bajnoki meccsén már kispadon ült a Championshipben. Az angol másodosztályban szeptemberi érkezése óta egyszer játszott, október 23-án a Nottingham Forest elleni 2–1-es siker alkalmával 17 percre állt be csereként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik