Légiósok: a szurkolók könyörögnek, Nagy Ádámot ne adják el Oroszországba

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2021.01.06. 11:27
null
Nagy Ádám (jobbra) a közeljövőben nem szeretne Oroszországba szerződni (Fotó: Getty Images)
Sajtóhír szerint Nagy Ádám, az angol másodosztályú Bristol City magyar válogatott labdarúgója felkeltette az orosz CSZKA Moszkva érdeklődését, ám klubja szurkolói reménykednek, hogy a Bristol nem adja el a csapat egyik alapemberét.

 

Az izraeli Walla számolt be arról, hogy a CSZKA Moszkva Neta Lavival erősített volna, ám a játékos klubja, a Maccabi Haifa nemet mondott az oroszoknak, ezért a CSZKA a Viktoria Plzenben szereplő Lukás Kalvachra és Nagy Ádámra helyezte át a fókuszát.

Kövesdi Viktor, a Nagy Ádámot képviselő CMG menedzseriroda társtulajdonosa a csakfoci.hu-nak azt nyilatkozta, minden megkeresést mérlegelnek, ám a magyar futballista a közeljövőben nem szeretne az orosz bajnokságba szerződni.

A 25 éves magyar középpályás számára nem indult jól az idény, ám november óta kirobbanthatatlan a Bristolból. Nagy Ádám csapata legutóbbi tizenhárom bajnoki mérkőzésén egyaránt kezdő volt, kilencszer végigjátszotta a meccset.

Érthető, hogy a Bristol City-drukkerek aggodalommal reagáltak a CSZKA Moszkva érdeklődésére. A közösségi oldalakon számos szurkoló úgy véli, hiba lenne elengedni Nagy Ádámot, néhányan könyörögnek, hogy a Bristol ne kövessen el hibát – hívta fel rá a figyelmet a footballleagueworld.co.uk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik