Légiósok: a Pana Nagy Dominik nélkül tervezi a jövőt – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2020.04.09. 16:02
null
Valószínűleg nem marad a Panathinaikosznál Nagy Dominik (Fotó: Török Attila)
Görög sajtóhír szerint nem valószínű, hogy Nagy Dominikot végleg megvásárolja a Panathinaikosz. A lengyel Legia Warszawa magyar válogatott labdarúgója a télen kölcsönbe érkezett a görög együtteshez.

 

A 24 esztendős szélső januárban igazolt a 20-szoros görög bajnok klubhoz, amelynek színeiben a tavasszal tíz tétmérkőzésen összesen egy gólt szerzett és egy gólpasszt adott, valamint kiharcolt két tizenegyest.

Eleinte úgy tűnt, a Panathinaikosz szeretné végleg megvásárolni a tízszeres válogatott futballistát, ám később arról írt a helyi sajtó, hogy a zöld-fehér gárda nem tudja kifizetni Nagy körülbelül 700 ezer eurós vételárát.

A sportime.gr csütörtöki cikkében az áll, az athéni egyesület a kölcsönjátékosok nélkül tervezi a jövőt. Míg a marokkói Anuar Tuhami és a norvég Ghayas Zahid pótlását házon belül oldják meg, Nagy Dominik helyére kénytelenek lesznek új játékost igazolni. A portál megemlíti, a Panathinaikosz a nyáron nem kíván átigazolási díj ellenében erősíteni, szabadon igazolható vagy kölcsönvehető futballistákat keres.

Nagy Dominiknek 2021 nyaráig érvényes megállapodása van a Legiával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik