Légiósok: a magyar válogatott védő országot válthat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.06.11. 12:58
null
Korhut Mihály múlt héten gólt szerzett az Ariszban, de még nem tudni, marad-e a klubnál (Fotó: <a href="https://www.sport24.gr/football/omades/Aris/arhs-h-xaintoyk-thelei-ton-korxoyt.5719403.html">sport24.gr</a>)
A 22-szeres válogatott labdarúgó, Korhut Mihály a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet után is őrzi jó formáját a görög élvonalbeli Ariszban, nem meglepő, hogy több lehetőség közül is választhat a jövőjét illetően.

 

A 31 éves Korhut Mihály alapembernek számít a görög élvonal felsőházi rájátszásában 5. helyen álló Arisz Szalonikiben, 32 tétmeccsen szerepelt ebben az idényben, múlt héten, az OFI elleni bajnokin megszerezte idénybeli első gólját is. Korábban a Panathinaikosz érdeklődéséről írt vele kapcsolatban a görög sajtó, ezúttal pedig a hatszoros bajnok Hajduk Split jelentkezett be érte – a sport24.gr cikke szerint.

A görög portál arról ír, hogy az Arisz már megtette szerződéshosszabbítási ajánlatát a magyar védőnek, aki egyelőre gondolkodik az ajánlaton, miközben a Hajduk Split is jelentkezett, hogy szerződtetné a 22-szeres válogatott játékost.

A Nemzeti Sport Online is úgy értesült, hogy a Hajduk érdeklődése valós, de még nem dőlt el, hol folytatja Korhut, akinek a hónap végén lejár a szerződése az Arisznál, melyhez 2019 januárjában érkezett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik