Légiósok: a magyar támadó az ellenféllel fotózkodott, társai nem díjazták

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.24. 14:10
Sallói Dániel, a Kansas City labdarúgója közös képet készített David Villával, a New York City spanyol kiválóságával. A magyar légiós örült a találkozásnak, nemkülönben a közös fotónak, ám csapattársai nem osztoztak az örömében.

„Ahogy megláttam, nagyon izgatott lettem, csináltam vele gyorsan egy képet. – mesélte lelkesen Sallói a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában – Voltak, akik kinevettek, és azt mondták: »Figyelj már, nem csinálhatsz vele képet, ellenük fogsz játszani!« Nekem nem számít, mi mind rajongók vagyunk ebben a sportágban.” Sallói a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában – Voltak, akik kinevettek, és azt mondták: »Figyelj már, nem csinálhatsz vele képet, ellenük fogsz játszani!« Nekem nem számít, mi mind rajongók vagyunk ebben a sportágban.”

A 20 éves támadó azt is elmondta a műsorban, hogy nagyot dobbant a szíve, amikor megtudta: Andrea Pirlóval egy pályán játszhat.

Sallói Dániel és a csapata gőzerővel készül a március elején startoló bajnokságra, ennek szellemében a David Villát és Andrea Pirlót foglalkoztató New York Cityvel találkozik felkészülési mérkőzésen, magyar idő szerint szombat hajnalban.

Az ősszel kölcsönben a Gyirmótnál szereplő Sallói az ominózus „fotózkodást” megelőzően gólt és gólpasszt is jegyzett aKansas City felkészülési meccsén, pedig keveset játszott.

A Kansas City az első bajnoki mérkőzését március 5-én, a DC United ellen játssza.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik