Légiósok: a kallódó Vadócz újabb nagy gondban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.14. 11:03
Újabb konkurenst kapott Vadócz Krisztián: a dán élvonalbeli OB Odense labdarúgócsapata szerződtette Azer Busuladzicot, aki szintén középső középpályás. A magyar légiós úgy érzi, a tavasszal sem jut sok játéklehetőséghez, és a januári klubváltást sem tartja kizártnak.

„Nem tudom, mit hoz a jövő, még nem kerestek meg kluboktól. Jelenleg csak azon dolgozom, hogy egyre jobb formába lendüljek a tavaszra” – idézi a tipsbladet.dk Vadócz Krisztiánt, aki beszélt az őszi idényről, amelyben kevés játéklehetőséghez jutott. Vadócz Krisztiánt, aki beszélt az őszi idényről, amelyben kevés játéklehetőséghez jutott.

„Az elmúlt néhány hónap nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, de valahol számítottam erre. Úgy érzem, jól alkalmazkodtam ehhez, amikor pályára küldtek, segíteni tudtam a csapatnak, bár nem örültem ennek a szerepnek – mondta Vadócz, akinek szerződése a szezon végén lejár az Odensénél. – Attól tartok, ez folytatódik a tavasszal, nem hiszem, hogy több lehetőséget kapok. De a futballban bármi megtörténhet.”

„Nem beszéltem más klubokkal, még van időm. Szeretek úgy futballozni, hogy nem kell ilyeneken gondolkodnom. Az ügynököm már dolgozik a helyzeten, meglátjuk, mi történik” – zárta mondandóját a magyar középpályás.

Mint arról korábban beszámoltunk, a dán sajtó szerint Vadócz januárban valószínűleg klubot vált.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik