Légiósok: a Gazzetta szerint a magyar Zamparini-bébiké a jövő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.21. 12:23
A tekintélyes La Gazzetta dello Sport című olasz szaklap a Palermo két magyar futballistájával, Sallai Rolanddal és Balogh Norberttel foglalkozott legutóbbi cikkében.

„A Palermóba való igazolásuk óta először kezdett együtt Sallai Roland és Balogh Norbert. Bár az eredmény nem alakult túl jól, a magyar duónak nem a Juventus elleni idegenbeli meccsen kellett bizonyítania. Fontos, hogy tapasztalatot szerezzenek a jövőben, ezt szorgalmazza Zamparini (a Palermo elnöke – a szerk.) is, aki a héten kifejezetten azt kérte Diego López vezetőedzőtől, hogy több fiatalnak adjon lehetőséget” – írja a La Gazzetta dello Sport, amely Zamparini-bébikként aposztrofálja a két magyar játékost, kiemelve, hogy övék a jövő.

„Sallai? Tetszett a játéka, élveztem! Balogh Norberttel ellentétben őt még nem ismertem túl jól – mondta a Juventus elleni meccs után Diego López. – Az edzéseken viszont láttam őt, s úgy gondoltam, mindenképp többet kell játszania a jövőben. A Juventus elleni érdekes találkozónak ígérkezett, úgy voltam vele, akkor hát nem szabad megállni: pályára kell küldenem, mert csak így válhat még jobbá. Nagyon tehetséges, ám meg kell értenie, hogy nem erőltethetem a játékát. Mindenesetre minél több lehetőségre van szüksége.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik