Légiósok: 25 millióba kerülhet Szoboszlai Dominik – sajtóhír

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.06.22. 10:06
null
Az elmúlt hetek jó játéka után emelkedni látszik a magyar válogatott középpályás vételára (Fotó: Török Attila)
Egybehangzó olasz sajtóhírek szerint a Red Bull Salzburg 25 millió eurót szeretne kapni magyar válogatott középpályásáért, Szoboszlai Dominikért.

 

Az idényben kilenc gólnál és 13 gólpassznál járó 19 éves futballistával kapcsolatban előszeretettel hozzák szóba a nagy múltú AC Milant, amely a Sportmediaset szerint szeretné ezt a vételárat 20 millióra csökkenteni.

Szoboszlai Milánóba szerződését segítheti elő Ralf Rangnick várható kinevezése: a Red Bull-csoportnál igazgatói tisztséget betöltő 61 éves szakember vezetőedző és sportigazgató is lehet a klubnál, és a hírek szerint a magyar futballista neve áll az első helyen a kívánságlistáján.

A Tutto Mercato Web a Corriere dello Sportot szemlézve ugyancsak foglalkozott Szoboszlaival, akinek a vételárát ezúttal is 25 millióban állapították meg (a korábbi hírek 20-25 millió közötti összegről szóltak, ezek szerint az elmúlt hetekben nyújtott remek teljesítménye ez utóbbi felé mozdították az értékét).

Mindkét lap hozzáteszi, hogy az El-indulásért küzdő Milannak résen kell lennie, hiszen a bajnoki címre hajtó Lazio is érdeklődik a salzburgi fiatal iránt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik