Légiósok: 20-25 millió eurót kérhet a Freiburg Sallaiért – sajtóhír

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.01.11. 14:16
null
A <a href="https://onefootball.com/de/news/sc-freiburg-erteilt-roland-sallai-wechselverbot-36569431">onefootball.com </a>cikke szerint a Freiburg ebben az átigazolási időszakban biztosan nem járul hozzá Sallai Roland klubváltásához
Azt követően, hogy Sallai Roland édesapja, Sallai Tibor kedden nyilatkozott a Nemzeti Sportnak fia jövőjéről, a német sajtóban is téma lett a Freiburg 38-szoros válogatott támadójának lehetséges klubváltása.

 

A onefootball.com arról ír, a 25 éves Sallai Roland hiába is akarna a télen klubot váltani, a német Bundesligában 2. helyen telelő Freiburg ebben az átigazolási időszakban nem fogja elengedni őt, azok után, hogy a múlt héten Kevin Schade az angol Brentfordhoz szerződött. A portál Sallaival kapcsolatban is angol érdeklődőket említ, a West Hamet és a Wolverhamptont nevezi meg. Hozzáteszi, Sallai az arcsérülése előtt a Freiburg egyik legkiegyensúlyozottabban teljesítő játékosa volt, ezért a nyáron a német klub várhatóan érte is hasonló összeget szeretne kapni, mint Schadéért, aki egyelőre ugyan csak kölcsönbe került a Brentfordhoz, de 25 millió eurós kivásárlási opció is szerepel a szerződésében.

Az express.de már konkrétan 20 millió eurós kivásárlási árról ír Sallaival kapcsolatban,és ugyancsak a nyári klubváltást valószínűsíti. Ugyanakkor arról is szót ejt – ami szintén több német oldalon megjelent –, hogy a szélső túl gyakran váltogatja a menedzsereket, ami nem tesz jót a megítélésének. A cikk ezzel kapcsolatban egy német menedzser, Jörg Neblung tweetjét idézi és több menedzserirodát is felsorol, melyekkel állítása szerint együtt dolgozott Sallai.

Ugyanakkor, mint azt Sallai Roland édesapja, Sallai Tibor a Nemzeti Sportnak kedden elmondta, a szélsőt az elmúlt években a német Rogon ügynökség képviselte, majd miután azzal lejárt a szerződése az olasz World Soccer Agencyhez írt alá. Más ügynökségek részéről is voltak érdeklődések, de nem igazak azok a vádak, hogy több menedzserhez is aláírt volna.

Sallai 2018 óta játszik Freiburgban, és 2025-ig szól a szerződése a klubnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik