Legia: visszatért Nagy Dominik, de nem marasztalják – sajtóhír

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.08.04. 11:11
null
Nagy Dominik válogatott mezben (Fotó: Tumbász Hédi)
A varsói klubhoz közeli legia.net úgy értesült, hogy a lengyel bajnok Legia Warszawa nem tart igényt magyar labdarúgójára, Nagy Dominikre.

 

Nagy Dominik az előző idény második felét a Panathinaikoszban töltötte kölcsönben, ám a görög csapat drágállotta a játékjoga teljes árát, így a magyar labdarúgó visszatért Varsóba.

Nagy szombaton megjelent a klub edzőközpontjában, azonban a csapat hétfői edzésén nem vett részt, aminek oka a lengyel portál értesülései szerint nem az, hogy megsérült a görög idény nyári végjátékában, hanem az, hogy a varsóiak szakmai stábja nem látja a helyét a közeljövő Legiájában.

A 2017 januárjában a Ferencvárostól megvásárolt magyar játékos szerződése még egy évig él Varsóban. A legia.net úgy értesült: a vezetőség tudatta Naggyal és a menedzserével, hogy ha találnak megfelelő kérőt, a játékos elszerződhet – amíg sikerrel nem jár, legfeljebb a tartalékokkal készülhet.

A 25 éves labdarúgó a Legiában és a Panathinaikoszban is kilenc bajnoki mérkőzésen lépett pályára a 2019–2020-as idényben, mindkét csapatban egy bajnoki gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik