A hírről elsőként Szoboszlai esportcsapata, a DomiNation eSports számolt be, ahol a magyar FIFA-válogatott esportoló, Molnár Gábor a FIFA-divízió vezetője.

Nagy öröm ez minden FIFA-kedvelő számára és egy újabb mérföldkőként könyvelhetjük el. A válogatott licenszelt megjelenése, Puskás Ferenc ikonkártyája, a Ferencváros csapata a játékban mind olyan lépés, ami azt jelzi, hogy számolnak a magyar piaccal. Dominik a teljesítményével nemzetközi szinten is megállja a helyét hétről-hétre, nem kizárt a jövőben, hogy akár a játék nagykövete is lehet!” – mondta Molnár Gábor.

„Az esport itthon egyre nagyobb népszerűségnek örvend, a DomiNation eSports-nál a megalakulás óta azon dolgozunk, hogy minél több emberrel megismertessük az online játékok világát. Erre remek visszaigazolás a különböző social media platformjaink követőszáma, illetve a partnereink, akikkel együtt épülhetünk” – tette hozzá a magyar FIFA-játékos.

Az EA Sports focis szériájának legújabb játékát idén akár a megjelenés előtt is kipróbálhatják a rajongók a DomiNation eSports FIFA 23 Launch Party-n, ahol egy 64 fős mezőnyben meg is mérettethetik magukat a játékosok.

Az eseményről további információkat a linkre kattintva, a Facebook-eseményben lehet találni.