Juhász: a Bruges játékosai fogadkoztak, mi a pályán bizonyítottunk!

Vágólapra másolva!
2010.04.19. 13:44
null
Juhász (balra) és az anderlecht ezúttal is bizonyított (Fotó: Action Images)
Ősi riválisa, az FC Bruges otthonában aratott 2–1-es győzelmet, így hatalmas fölénnyel nyerte meg a 2009–2010-es belga élvonalbeli bajnokságot az Anderlecht, melynek ebben a szezonban is kulcsembere volt a remek idényt maga mögött tudó Juhász Roland.

„Pezsgőbontás mindenképpen lesz, én magam annyira nem vagyok sörös, de az biztos, hogy a vasárnap este hosszúra nyúlik, hiszen rendkívül hosszú idény van mögöttünk, és ilyenkor rengeteg stressz szabadul fel az emberben – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Juhász Roland játékostársai zajos ünneplése közepette még a csapatbuszon ülve, Brüsszel felé tartva. – A stadionnál biztos sok szurkoló vár ránk, korábban már említettem, hogy a parkolóban felállítottak egy hatalmas kivetítőt azoknak, akik nem utaztak el a csapattal."

ARANYSZAVAK

„Készen állok a pihenőre" – Juhász Roland a sport.be-nek


„Nem tudom, megyek-e hétfőn iskolába" – Romelu Lukaku, akinek a bajnoki ünneplés mellett van más feladata is...


„Ha normális lebonyolítás lenne, már rég bajnokok lennénk" – Oliver Deschacht nem a belga bajnoki rendszer feltétlen híve...

A bajnokságban hat gólt szerző bekknek, illetve az egész Anderlecht-védelemnek is jelentős szerepe volt abban, hogy a csapat két év után ismét aranyérmes lett, hiszen a hátsó alakzat 34 bajnokiból 18-at kapott gól nélkül zárt.

„Mindent elmond a teljesítményünkről, hogy négy fordulóval a vége előtt bajnokok lettünk, és jólesett, hogy legnagyobb riválisunk otthonában arattuk a döntő győzelmet. Az FC Bruges játékosai fogadkoztak az újságokban, az ő stadionjukban nem leszünk bajnokok, de mi inkább a pályán bizonyítottunk. Sokat számított, hogy bátran beépítették a fiatal tehetségeket, és a vezetőség is úgy volt vele, hogy bármennyi pénzt is ajánlanak a játékosokért, nem engednek el senkit, mert együtt akarták tartani a keretet, hogy megnyerjük a bajnoki címet."


JUHÁSZ BAJNOK AZ ANDERLECHTTEL
 
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik