Játékossors: a török sajtó szerint Sallai Isztambulba tart

Vágólapra másolva!
2022.03.26. 14:27
null
Bár az ottani sajtó azt írja, Isztambulba tart, Sallai Roland nem megy Törökországba (Fotó: Szabó Miklós)
Törökországi sajtóhírek szerint a Fenerbahcéban folytathatja pályafutását Sallai Roland, a Freiburg magyar válogatott támadója. Úgy tudjuk, az információnak nincs alapja.

A haber7 sportrovatának cikke szerint a csapat irányítását a nyáron átvevő Joachim Löw már közölte a klubbal, mely játékosokkal szeretne együtt dolgozni, és a lista elején szerepelt Sallai Roland. A török lap úgy tudja, sikerült megegyezni a magyar válogatott játékossal, akinek az értékét 12 millió euróra becsülik.

Kiemelik, hogy Sallai szívesen játszana együtt Szalai Attilával, aki nemcsak válogatott csapattársa, hanem jó barátja is. A török lap szerint az is erősíti az elméletüket, hogy a Sallait képviselő ügynökség öt játékosa már a Fenerbahce keretének tagja.

Úgy tudjuk, nincs arról szó, hogy Sallai az isztambuli klubnál folytatná a pályafutását, az egész csak a török sajtó találgatása. Az ottani lapok sok esetben mellélőttek már, Szalai Attilát is összeboronálták több európai topklubbal, és még mindig a Fener játékosa…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik