Huddersfield: Kádár térdszalagjával voltak gondok a tegnapi meccsen

Vágólapra másolva!
2011.01.16. 12:31
A Huddersfield menedzsere, Lee Clark az angol labdarúgó-bajnokság harmadosztályában szereplő együttes honlapjának elmondta, a tegnapi bajnokin még a szünet előtt lecserélt kölcsönjátékosa, Kádár Tamás térdszalagjával vannak gondok, de még nem lehet tudni, mennyire súlyos a sérülés.

„Tamásnak gondjai akadtak a térdszalagjával, úgyhogy a lehető leghamarabb le kellett cserélnünk. Remélhetőleg jól cselekedtünk, és így megússza hosszabb kihagyás nélkül, de még nem tudjuk, mennyire súlyos a sérülés” – mondta Lee Clark.

Kádár még a tegnapi találkozó előtt nyilatkozott új csapatáról: a magyar válogatott védő úgy véli, kiváló csapathoz került, és még tovább is maradna, mint egy hónap.

„Szerencsésnek érzem magam, hogy itt lehetek, keményen fogok dolgozni, hogy a lehető legjobb formámat nyújthassam. Emlékszem, korábban játszottam itt a Newcastle-lel felkészülési meccset, és akkor azt gondoltam, mennyire lenyűgöző a stadion és milyen kedvesek az emberek. Aztán játszottam a Huddersfield ellen tavaly a Ligakupában, és csak nagy nehezen tudtunk győzni négy háromra” – mondta Kádár.

„Meccsrutint kell szereznem, és bízom benne, hogy segíthetek a Huddersfieldnek. Jól ismerem a segédedzőt, Terry McDermottot, aki a Newcastle-nél Kevin Keegan segítője volt, és sokat mesélt nekem erről a klubról. Tudom, hogy kiváló, motivált játékosok vannak itt, és remélem, hogy könnyen beilleszkedem. Egy hónapra jöttem, de ha utána sem kapok szerepet a klubomban, szívesen maradok tovább” – tette hozzá a futballista.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik