Hollandia: „Németh káromkodott, rossz példa a fiataloknak”

Vágólapra másolva!
2014.01.23. 09:51
Németh Krisztián rossz példát mutatott a fiataloknak heves reklamálásával, amelyért kiállítás járt az AZ Alkmaar ellen elveszített Holland Kupa-meccsen – véli Serdar Gözübüyük játékvezető, aki felmutatta a piros lapot a Roda magyar labdarúgójának. Mint arról beszámoltunk, a 25 éves csatárra öt mérkőzésre szóló eltiltást kért a fegyelmi bizottság.

„Németh büntetőt szeretett volna és azonnal hozzám rohant – idézi a De Telegraaf Serdar Gözübüyük játékvezetőt. – Nálam ez színészkedés volt: én a lábára koncentráltam leginkább és nem volt kontaktus a védővel."Serdar Gözübüyük játékvezetőt. – Nálam ez színészkedés volt: én a lábára koncentráltam leginkább és nem volt kontaktus a védővel."

A csatár edzője, Jon Dahl Tomasson a mérkőzés után „nem túl okos" cselekedetnek minősítette a támadó kirohanását. Németh Krisztián elnézést kért és elfogadta az eltiltást.

„Sajnos káromkodott, ezért pirosat kapott. Nem mutatott ezzel jó példát a fiataloknak. A klub és a szövetségi is azonnal reagált az esetre, ez jelzésértékű" – zárta mondandóját Gözübüyük.

NÉMETH KRISZTIÁN KIROHANÁSA



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik