Hollandia: amatőrcsapattal hozták hírbe a magyar kapust

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.11. 15:55
Holland médiainformációk szerint Babos Gábor a következő szezonban egy hollandiai amatőrcsapatban, a negyedik vonalba csoportbajnokként most feljutó RKSV Halsterenben véd majd.

Babos Gábor nem erősítette meg az információt – mint a holland kollégáknak elmondta: megegyezésről nincs szó, egyelőre az a legfontosabb, hogy jelenlegi klubjával nyugodtan befejezze a rázósra sikerült idényt.

Mint beszámoltunk róla, a NAC Breda osztályozóra kényszerül élvonalbeli tagsága megtartása érdekében. A magyar kapus 2013-ban igazolt vissza a csapathoz, de sem az előző idényben, sem a mostaniból eddig lejátszott 33 fordulóban nem lépett pályára.

Most azonban elképzelhető, hogy az utolsó bajnokin, vasárnap a Groningen ellen Babos véd majd, és ha jobb teljesítményt nyújt, mint a legutóbb betliző Jelle ten Rouwelaar, akkor az osztályozón is szerephez jut – Robert Maaskant vezetőedző legalábbis erről beszélt hétfőn.

A 40 esztendős Babos korábban jelezte, felhagyni készül a profi futballal, és szeretne jobban elmélyülni a kapusedzői munkában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik